Mijn naam is Geert Jager en ik ben geboren op 6 april 1955.

Ik word omschreven een bedachtzame man met een gezonde dosis humor, die veel nadenkt over een veelheid aan onderwerpen.

De meeste in het oog springende liggen op het gebied van politiek, religie en Israël.

Ik wil op deze terreinen vooral snappen wat er aan de hand is, waarom ontwikkelingen gebeuren zoals ze zich voordoen en hoe ik me daartoe verhoud.

Door een onderwerp van verschillende kanten te belichten komt ik gaandeweg tot een mening. Ik ga hierbij niet over één nacht ijs.

Heb ik mij een mening gevormd, dan ben ik in staat dit helder te verwoorden. Kenmerkend voor mij is, dat ik een duidelijke stelling niet schuw.

 

In mijn werkzame leven was ik een agogisch werker in de jeugdzorg en de psychiatrie. Zo werkte ik als groepsleider in een kindertehuis. In een later stadium was ik actief in de verslavingszorg en in de zorg voor dak en thuislozen.

Op gegeven moment maakte ik een carrière switch. Ik schoolde om tot drama docent. In die hoedanigheid regisseerde ik menig theatervoorstelling. Ook gaf ik les aan een jeugdtheaterschool.

In beide beroepen ben ik als bachelor afgestudeerd.

 

Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn gedrevenheid en doelgerichtheid. Het moet bij mij wel ergens over gaan. Maar hoe serieus ik ook kan zijn, een humorvolle (zelf)relativering is bij mij altijd paraat.

 

In mijn levensbeschouwing omarm ik het christelijk geloof. 

 

Naast mijn werkzaamheden heb ik me als autodidact ontwikkelt tot een verdienstelijk amateur kunstschilder en fotograaf.

 

Last but not least ben ik gelukkig getrouwd met Cary. En poes Suki mag niet onvermeld blijven.